Seminar: Internet of things – teknologilandskab og projektledelse

04-10-2016
Internet of things (IoT) kan få afgørende indflydelse på danske virksomheders konkurrenceevne. Det kan der næppe være tvivl om længere. IoT og intelligente produkter kan fungere som katalysator for nye forretningsmodeller og være kilde til operationel effektivitet og produktivitet. Men hvordan vælger man den rette teknologi og leder projektet fra idé til færdigt produkt?

D. 27. oktober holder Glaze sammen med ChangeGroup seminar hvor Fredrik Svensson og Flemming von Holck fra Glaze gennemgår forløbet fra idé til implementering af et sammenhængende IoT system. De vil kortlægge det diversificerede IoT teknologi-landskab og tager dig med på rejsen fra idé til produkt, der spænder fra sensorer, over dataopsamling til bruger interaktion. Der vil også være fokus på hvordan projektforløbet ved udviklingen af et intelligent produkt adskiller sig i forhold til rene software-projekter. Udgangspunktet i præsentationerne vil være konkrete teknologier, projekter og erfaringer, så man som deltager får håndgribelig inspiration.

Krævende opgave
Det er en krævende opgave, at skabe et produkt der ændrer forretningen og udløser nye vækstmuligheder. En opgave der er forbundet med en masse komplekse teknologiske og projektmæssige overvejelser og beslutninger, som vi vil forsøge at give indblik i d. 27. oktober.

IoT-teknologilandskabet er ikke konsolideret og der findes utallige platforme og muligheder. Vi vil give dig overblik over hvilke teknologier der er egnede til hvilke scenarier og inspiration til hvordan du leder disse projekter”, siger Fredrik Svensson (oplægsholder).

Vinderne? Ja det bliver de virksomheder der forstår at navigere i teknologilandskabet og sammensætte et IoT-system i form af devices, cloud-services og mobile app teknologier som skaber exceptionelle kundeoplevelser”, siger Flemming von Holck (oplægsholder).

Om oplægsholderne
Flemming von Holck: Projektleder de seneste +20 år udelukkende på projekter indeholdende specialudviklede elektroniske produkter, ofte til medicoindustrien.

Fredrik Svensson: Arkitekt, forretningsudvikler og projektleder med +20 års erfaring inden for udvikling af intelligente produkter og tilhørende projektledelse.

Praktisk info:

Dato: 27/10-2016

Tid: kl. 16:30-18:30

Sted: Glaze og ChangeGroup, Flæsketorvet 68, 1711 København V

Tilmelding:

Dit navn

Virksomhed

Din stilling

Din e-mail

Evt. navne på andre der skal tilmeldes

We are currently offering the following positions in our Danish office